Ets persona física? o una entitat jurídica?

FAQS 

COM PUC FER-ME SOCI/A DE LA COOPERATIVA? 

Per fer-ho només cal emplenar el formulari a la nostra web i fer l’aportació de capital. 


QUIN COST TÉ FER-SE SOCI/A DE LA COOPERATIVA? 

Fer-se soci/a de la cooperativa implica fer una aportació única de capital de 50€ que, en cas de cursar la baixa, es retornen. No hi ha cap més quota periòdica. 


QUI POT SER-NE SOCI? 

Pot ser soci/a de la cooperativa qualsevol persona particular, empresa, associació, fundació, entitat, administració pública, etc, interessada en col·laborar en la Transició Energètica del nostre municipi. 


QUIN RISC ASSUMEIXO? 

El soci/a no tindrà cap responsabilitat patrimonial ni legal. Si fracassem en el nostre projecte, l’únic risc que pot córrer el soci/a és, com a màxim, perdre l’aportació econòmica al capital social de 50 euros. 


QUINS AVANTATGES TÉ? 

Ser soci/a permet accedir als serveis que vagi oferint la cooperativa, compartir la informació econòmica i social i participar en la seva governança a través de les comissions de treball i de l’Assemblea General. 


COM EM PUC DONAR DE BAIXA? 

Molt fàcil. Mitjançant un correu electrònic dirigit a admin@balenyasostenible.cat o per escrit (Plaça Josep Espona sn de Balenyà). Et donarem resposta en un màxim de 3 mesos i et retornarem la teva aportació de 50 euros.